• IBV Venema Peize
  • IBV Venema Nefit
  • IBV Venema Peize
  • Vaillant - IBV Venema Peize
  • PV-Advertentie

Centrale Verwarming ...

IBV CVEen ieder heeft zijn eigen wensen . . .

Een ieder heeft zijn eigen wensen en wij komen dan ook graag bij u langs om te kijken welke ketel het best bij u past. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de juiste cv-ketel. Tevens hebben wij een service dienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staat. Dus als er toch iets mis mocht gaan met de ketel hoeft u nooit lang in de kou te zitten.

Een radiator in een woning vinden de meeste mensen niet sierlijk maar lastig. Het liefst worden ze dan ook weggestopt. Dit gaat vaak weer ten koste van het comfort. Er zijn vele soorten radiatoren op de markt die comfort en een sierlijk uiterlijk combineren. Vraag vrijblijvend om advies of een offerte.

  

Vorstgevaar

bevroren leidingen in de winterperiode geeft vaak een hoop problemen. Zelfs bij nieuwe woningen is dat geen uitzondering. Voorkomen is beter dan genezen, let daarom op de volgende punten als er vorstgevaar dreigt:

* Sluit de afsluiter van de desbetrefende kraan waar bij vorstgevaar dreigt af. tap de leiding af zodat er geen water meer in de leidng staat of blaas de leiding door met lucht.

* Zet de thermostaat nooit te laag, als het vriest ga dan ongeveer naar een nachtverlaging van 18 graden celsius, let daarbij wel op dat de radiatorkranen geopend zijn.

* Indien u problemen heeft met het ontdooien van leidingen op niet bereikbare plaatsen, bel dan Installatiebedrijf Venema BV, zij hebben speciale ontdooiapparatuur waarmee uw probleem snel opgelost kan worden en eventuele lekken gelijk kunnen worden herstel.