• IBV Venema Peize
  • IBV Venema Nefit
  • IBV Venema Peize
  • Vaillant - IBV Venema Peize
  • PV-Advertentie

Service & Onderhoud ...

IBV ServiceEen service abbonement, wel zo praktisch . . .

Zoals al eerder vermeld onder de rubriek Centrale Verwarming, beschikt u binnen Installatiebedrijf Venema BVover de mogelijkheid een service abonnement af te sluiten. Dit service abonnement voor u CV installatie bestaat uit een 12 - maandelijks onderhoudsinspectie en 24 - uur storingsservice.

Als u, Als klant van ons een electrastoring, ketelstoring of een storing op loodgietersgebied krijgt, kunt u de servicedienst bellen. De servicemonteur is bereikbaar na werktijd en in het weekend via ons gewone telefoonnummer, voordat u belt hebben wij op deze site onder de werkzaamheden van het desbetreffende onderdeel wat informatie en tips neergezet waarmee u de storing misschien zelf kan oplossen.

 

 

De Meeste storingen kunnen worden voorkomen, De service dienst van Installatiebedrijf Venema BV krijgen meestal storingen binnen op een avond en in het weekend door doe het zelf werkzaamheden. Als een monteur op een avond of in het weekend bij u komt, worden de uren vaak al op 200% gezet. dit brengt voor de klant aardig wat kosten met zich mee. Daarom ook de volgende tips:

* vul geen cv installatie bij in het weekend als u het nog nooit heeft gedaan.

* Ga niet aan uw installatie werkzaamheden verrichten avond en weekend.   

* Ga niet met uw installatie aan het werk als u geen vak ervaring heeft.

Storingen,

Mocht u een CV storing hebben aan uw cv ketel. De meeste cv ketels vertoont een standaard de bedrijfcode. bij het indrukken van de knop RESET kan het zijn dat de ketel uit zijn storing gaat. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met Installatiebedrijf Venema BV en meld de desbetreffende storingscode incl merk cv ketel aan de monteur. Het kan zijn dat het probleem telefonische kan worden opgelost. U kunt ook de stekker uit het toestel halen en 10 seconden wachten met hem terug te zetten in het wandcontactdoos. De cv ketel kan hier door ook worden gereset. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ons buiten kantoor uren bereiken en tijdens kantooruren op 050-5032576

Meer weten?
Wilt u meer weten over het Onderhoudscontract, of zou u graag een service abonnement willen afsluiten? Neemt u dan - uiteraard geheel vrijblijvend - contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

U kunt H I E R het aanmeldingsformulier voor een onderhoudscontract openen en uitprinten.

Wij nemen geen AWB en ATAG ketels op contract aan.