• IBV Venema Peize
  • IBV Venema Nefit
  • IBV Venema Peize
  • Vaillant - IBV Venema Peize
  • PV-Advertentie

Vloerverwarming ...

IBV VloerverwarmingVelta minitec . . .

Velta minitec is een echte aanwinst voor de velta productfamilie van oppervlakteverwarming en -koeling. Het intelligente renovatiesysteem biedt architecten, installateurs en opdrachtgevers vele toepassingsmogelijkheden en voordelen. Zo kan het velta minitec folie-element voor het bevestigen van de PE-Xa buizen in de diameter 9,9 x 1,1 mm gewoon op de reeds aanwezige cementdekvloer worden gelegd.

Voor meer informatie, kijkt u op: www.uponor.nl

Voor de meeste geschikte verwarmingsoplossing hoeft u niet langer te keizen tussen vloerverwarming of radiatoren, u kunt beide kiezen. Vloerverwarming zorgt voor een constante temperatuur voor een snelle opwarming, U bespaart hierbij niet alleen geld en energie, maar tegelijk geniet u ook van een ongekend warmtecomfort.

Vloerverwarming is de laatste jaren aan een echte opmars bezig, naast radiatoren heeft Installatieberdijf Venema BV al ruim 20 jaar ervaring met vloerverwarming. IBV biedt voor elke toepassing de geschikte, individueel afgestemde oplossing. Van isolatie en verwarmingsbuizen tot regelingen. Als expert op het gebied van vloerverwarming biedt IBV voortaan nieuwe actieve en dynamische vloerverwarmingssystemen die nog efficienter omgaan met energie.

Installatiebedrijf Venema BV freest ook in de bestaande cementdekvloeren vloerverwarming met een hoge opbrengst. De korte afstand tussen buis en vloerbedekking zorgt voor korte opwarmtijden, waardoor het systeem goed regelbaar is en bij lage temperaturen.

Stofvrij infrezen wordt meestal toegepast in bestaande woningen of nieuwbouwwoningen waar een aanemer niet mee wil werken aan het aanbrengen van vloerverwarming voor de oplevering datum. We frezen in de zandcementdekvloer een sleuvenpatroon waar we het leidingsysteem in aanbrengen. Er wordt een vloerverwarmings verdeler geplaatst waar de leidingen op worden aangesloten, deze verdeler wordt weer op de cv installatie aangesloten. Er moet wel een juiste regeling worden toegepast om alle vertrekken het juiste comfort te geven.

Installatiebedrijf Venema BV legt ongeveer een 25000 meter [ 25 km ] vloerverwarming buis op jaar basis. De vloerverwarming wordt ook veel gelegd in combinatie met warmtepompen [ aardwarmte ]. Het bedrijf heeft de laatsts jaren veel energie en geld geinvesteerd in duurzaam energie [ LVT ].