Installatiebedrijf Venema BV | Peize

Het Installatiebedrijf Venema is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van technische installaties. Met het team van vakmensen zijn wij actief in de drie noordelijke provincies: Drenthe, Friesland en Groningen. Service en persoonlijk vinden wij erg belangrijk. Wij bieden daarnaast de kwaliteit die u van een installatiebedrijf mag verwachten.

Waarom Installatiebedrijf Venema BV

Wij bieden u een totaal aanbod van zonnepanelen, loodgieterswerk, elektrotechniek, gas, water, centrale verwarming, klimaat en koelinstallaties, datanetwerken, inbraak en brandmelding, toegangscontrole en duurzame installaties.
Zowel voor de consumenten als voor de zakelijke markt bieden wij u de oplossingen die u nodig heeft. Alle activiteiten hebben betrekking op uw woning, nieuwbouw of renovatie. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de particuliere markt, overheidsinstellingen, gemeentes, woningbouwverenigingen en het bedrijfsleven. Zoals u hoort, wij hebben overal ervaring in.

Onderhoudsservice door Vemema BV

Vanuit onze Venema Service Peize BV onderhouden en beheren wij het onderhoud van de Cv-ketels. In goed overleg met onze opdrachtgevers plannen wij onze medewerkers, maken wij meer jaren ramingen en ontzorgen onze opdrachtgevers. Goed onderhoud beperkt storingen en zorgt voor een betere en zuiniger werking van de installaties. Wij verzorgen alle onderhoud aan uw technische installatie. Tevens ontzorgen wij u voor alle verplichte onderhoud welke door de overheid of verzekeraar worden opgelegd zoals, 3140 NEN inspectie, keuringen, stek, scios, legionella preventie tevens moet u denken aan Noodverlichting controle, Brandmeld installaties, Verlichting controle enzovoort.

Kwaliteit, scholing en ontwikkeling

Wij besteden voortdurend aandacht aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van onze organisatie en medewerkers. De door IBV Venema gerealiseerde installaties kenmerken zich door een zeer hoge mate van kwaliteit, bedrijfszekerheid en toepassing van de meest moderne technieken. U bent hierdoor zeker dat de installatie voldoen aan de eisen.

Onze werkzaamheden

Neem snel en gemakkelijk contact met ons op

Wilt u door ons werkzaamheden laten uitvoeren of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vul direct het offerteformulier in.

installatie techniek logo

Telefoonnummer Installatiebedrijf Venema      050-5032576

Locatie Installatiebedrijf VenemaKapteynlaan 9
9351 VG, Leek

Sterkin certificaat erkend installateurExpeditie energieneutraal wonenkoolmonoxide vrij veilige installatie

E-mailadres Installatiebedrijf Venema
info@ibv-installatietechniek.nl

Sitemap

Bel Installatiebedrijf Venema

050-5032576

Installatiebedrijf VenemaInstallatiebedrijf Venema