Loodgieter en dakbedekking

De juiste dakbedekking op een dak is het halve werk

Onderhoudswerkzaamheden worden vaak tot het laatste moment uitgesteld of nog erger: er wordt pas aan gedacht als er al schade of overlast is ontstaan. Een lekkend dak, een defecte riolering, een gesprongen waterleiding of een verstopte dakgoot: situaties die u voor wilt zijn. Om te voorkomen dat u voor nare verrassingen komt te staan is regelmatige inspectie en eventueel onderhoud erg belangrijk. Wij houden ons vooral bezig met:

Dakwerk loodgieterswerk

Nieuwbouw, verbouw of renovatie

Nieuwbouw, verbouw of renovatie, er wordt bijna overal bij elke woning wel zink in verwerkt. Wij kunnen in ons bedrijf het zink op maat maken in onze moderne zinkstraat, dus weinig afval en kosten. Wij verwerken ca. 10000 kilo zink op jaarbasis.

Riolering

Je ziet het niet, maar wordt dagelijks gebruikt. De riolering in een woning en onder de grond zie je niet maar wordt dagelijks gebruikt, de aanleg van een riolering is dan ook zeer belangrijk. De juiste diameters, afschot, hulpstukken en grondwerk zijn zeer belangrijk bij de aanleg van de rioolinstallatie.

Uw riolering ontstopt met de modernste apparatuur

Ons bedrijf ontstopt uw riolering met de modernste apparatuur, kleine of grote leidingen is voor ons bedrijf geen probleem. Wij kunnen uw riolering tot 150 bar druk doorspuiten met een ROM ontstoppingsmachine. Kleine leidingen 32 en 40mm doen we met een elektrische veer die zich zelf in de buis draait.

Heeft u nog geen verstopping maar wilt u uw riolering door gespoten hebben bel dan gerust.
Voor het gebruik van de ontstoppingsmachine wordt € 70.—excl. btw in rekening gebracht. De man uren worden apart berekend per half uur a € 49,50 excl. btw per uur. T.B.V het riool ontstoppen hebben we geen 24 uur service. Ontstoppingen worden alleen verricht op normale werkdagen.

Vragen over onze dakwerken en loodgietersdiensten?

Heeft u vragen of wilt u het een keer bekijken? Kom gerust eens langs, neem vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

installatie techniek logo

Telefoonnummer Installatiebedrijf Venema      050-5032576

Locatie Installatiebedrijf VenemaOverzet 2
9321 DB, Peize

Sterkin certificaat erkend installateur      Expeditie energieneutraal wonen

E-mailadres Installatiebedrijf Venema
info@ibv-venema.nl

Sitemap

Bel Installatiebedrijf Venema

050-5032576

Loodgieterswerk