Over ons

Al voor meer dan 27 jaar zijn wij actief in de installatietechniek. Bij ons gaat het niet alleen om de kwaliteit, maar ook om een goede communicatie. Met onze ruim 25 medewerkers voorzien wij de 3 noordelijke provincies met onze ontwerpen en technische installaties. Bij ons komt u niks te kort. Wij helpen u met installaties, Elektra, Gas, Water, Cv, Klimaat, Koelinstallaties, Datanetwerken, Inbraak en Brandmeld, Camera, Toegangscontrole en Duurzaamheid installaties. Noem het op, en wij doen het!

Service vinden we belangrijk. We onderhouden en beheren onze onderhoud portefeuille goed en plannen onze medewerkers in. Wij ontzorgen al onze opdrachtgevers door optimale installaties en het beste resultaat. Wij zorgen voor goed onderhoud, zodat de storingen beperkt blijven en uw installaties beter en zuiniger werken. Ook nemen wij uw zorgen weg op het gebied van verplichte onderhoud aan uw technische installatie. Hierbij kan gedacht worden aan onderhoud wat is opgelegd door de overheid of verzekeraar, zoals 3140 NEN inspectie, Keuringen, Stek, Scios, Legionella preventie, noodverlichting controle, brandmeld installaties, verlichting controle en ga zo maar door.

We besteden daarnaast ook voortdurend aandacht aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van organisatie en medewerkers. Onze installaties kenmerken zich door een zeer hoge mate van kwaliteit, bedrijfszekerheid en toepassing van de meest moderne technieken.

installatie techniek logo

Telefoonnummer Installatiebedrijf Venema      050-5032576

Locatie Installatiebedrijf VenemaOverzet 2
9321 DB, Peize

Sterkin certificaat erkend installateur      Expeditie energieneutraal wonen

E-mailadres Installatiebedrijf Venema
info@ibv-venema.nl

Sitemap

Bel Installatiebedrijf Venema

050-5032576

Over ons