Vloerverwarming

Vloer oppervlakteverwarming en -koeling van Velta minitec

Velta minitec is een echte aanwinst voor de velta productfamilie van oppervlakteverwarming en -koeling. Het intelligente renovatiesysteem biedt architecten, installateurs en opdrachtgevers vele toepassingsmogelijkheden en voordelen. Zo kan het velta minitec folie-element voor het bevestigen van de PE-Xa buizen in de diameter 9,9 x 1,1 mm gewoon op de reeds aanwezige cementdekvloer worden gelegd.

Vloerverwarming

Ongekend warmtecomfort

Voor de meeste geschikte verwarmingsoplossing hoeft u niet langer te kiezen tussen vloerverwarming of radiatoren, u kunt beide kiezen. Vloerverwarming zorgt voor een constante temperatuur voor een snelle opwarming. U bespaart hierbij niet alleen geld en energie, maar tegelijk geniet u ook van een ongekend warmtecomfort.

Vloerverwarming is de laatste jaren aan een echte opmars bezig, naast radiatoren heeft IBV Installatietechniek al ruim 20 jaar ervaring met vloerverwarming. IBV biedt voor elke toepassing de geschikte, individueel afgestemde oplossing. Van isolatie en verwarmingsbuizen tot regelingen. Als expert op het gebied van vloerverwarming biedt IBV voortaan nieuwe actieve en dynamische vloerverwarmingssystemen die nog efficiënter omgaan met energie.

Bestaande vloeren met vloerverwarming

IBV Installatietechniek freest ook in de bestaande cementdekvloeren vloerverwarming met een hoge opbrengst. De korte afstand tussen buis en vloerbedekking zorgt voor korte opwarmtijden, waardoor het systeem goed regelbaar is en bij lage temperaturen.

Stofvrij infrezen wordt meestal toegepast in bestaande woningen of nieuwbouwwoningen, waar een aannemer niet mee wil werken aan het aanbrengen van vloerverwarming voor de oplevering datum. We frezen in de zandcementdekvloer een sleuvenpatroon waar we het leidingsysteem in aanbrengen. Er wordt een vloerverwarmingsverdeler geplaatst waar de leidingen op worden aangesloten, deze verdeler wordt weer op de cv installatie aangesloten. Er moet wel een juiste regeling worden toegepast om alle vertrekken het juiste comfort te geven.

IBV Installatietechniek legt ongeveer een 25000 meter (25 km) vloerverwarming buis op jaar basis. De vloerverwarming wordt ook veel gelegd in combinatie met warmtepompen (aardwarmte). Het bedrijf heeft de laatste jaren veel energie en geld geïnvesteerd in duurzaam energie (LVT).

 

installatie techniek logo

Telefoonnummer Installatiebedrijf Venema      050-5032576

Locatie Installatiebedrijf VenemaOverzet 2
9321 DB, Peize

Sterkin certificaat erkend installateur      Expeditie energieneutraal wonen

E-mailadres Installatiebedrijf Venema
info@ibv-venema.nl

Sitemap

Bel Installatiebedrijf Venema

050-5032576

Vloerverwarming Installatiebedrijf