Zonnepanelen voor uw elektrische energie

Met de steeds hoger wordende energieprijzen en de huidige belastingvoordeel op zonnepanelen is de populariteit van zonnepanelen de laatste jaren alleen maar gegroeid.

Ook de prijs van een compleet zonnepaneel systeem is de laatste jaren behoorlijk gedaald. Waar de prijs van een dergelijk systeem in 2010 nog rond de € 3,10 per watt piek lag is de prijs inmiddels gehalveerd.

IBV installatie techniek plaatst alleen de hoogste kwaliteit zonnepanelen met een vermogens garantie van 80% tot 25 jaar!
Denk hierbij aan merken als JA solar, Dmegc en Canadian Solar.
Ook werken we alleen met de beste omvormers en bevestigingsmaterialen. 

SolarEdge Certified Installer

IBV Installatietechniek is officieel gecertificeerd solar edge installer, hierdoor bent u verzekerd van een goed ontworpen systeem en wordt u door ons automatisch monitoring systeem op de hoogte gebracht als er iets niet goed gaat met uw systeem.
Door omvormers te gebruiken met optimizers van het merk Solar edge kan men ook daad werkelijk per paneel zien of een paneel goed presteert of dat er een defect is.
Tevens door per paneel de afgegeven spanning te regelen is men verzekerd van een maximaal haalbaar rendement op paneel en systeem niveau.
Met de geïntegreerde SafeDC-functie worden bij problemen DC-kabels automatisch verlaagd naar een veilige spanning om installateurs, onderhoudspersoneel, huiseigenaren, brandweerlieden en uw eigendom te beschermen.

zonnepanelen-dakZonnepanelen Ingezoomed

 Waarom zonnepanelen?

Misverstanden over zonnepanelen

Wilt u ook graag zonnepanelen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte!

installatie techniek logo

Telefoonnummer Installatiebedrijf Venema      050-5032576

Locatie Installatiebedrijf VenemaKapteynlaan 9
9351 VG, Leek

Sterkin certificaat erkend installateurExpeditie energieneutraal wonenkoolmonoxide vrij veilige installatie

E-mailadres Installatiebedrijf Venema
info@ibv-installatietechniek.nl

Sitemap

Bel Installatiebedrijf Venema

050-5032576

Zonnepanelen installeren